Nyaraljon a festői Hármas-Körös holtágának partján!

Napsugárnyaraló

Honlapunkon a Szarvas város, festői szépségű Hármas-körös holtágának partján kínálunk Önnek és családjának vagy kisebb és nagyobb csoportok számára, akár házi kedvenceik társaságában is pihenési nyaralási lehetőségeket. Kérjük tekintse meg kínálatunkat és aktuális ajánlatainkat. Minden kedves vendégünk érkezéskor egy kedvezméykártyát kap, mellyel a Szarvas város különböző szolgáltatásait további kedvezmények mellett veheti igénybe. Tekintse meg további kedvezménykínálatunkat a kedvezmények menüpontban!

 

Erdélyi épületekkel bővült a szarvasi Mini Magyarország makettpark

Erdélyi épületekkel bővült a szarvasi Mini Magyarország makettpark

Történelmi és kultúrtörténeti jelentőségű erdélyi épületek makettjeivel bővült a szarvasi Mini Magyarország makettpark. A március 13-án átadott új makettek között olyan épületek találhatók, mint a csíksomlyói kegytemplom, a vajdahunyadi vár, vagy a segesvári óratorony. Az ünnepélyes díjátadó különlegessége volt, hogy Szarvas testvérvárosából, az erdélyi Szilágysomlyóról érkező középiskolai tanár tartott rendhagyó történelemórát a szarvasi diákoknak.

Júniusi napsugár akciónk, nyaralni, kikapcsolódni, szórkozni, pihenni vágyóknak

Szarvas város, festői szépségű Hármas-körös holtágának partján kínálunk Önnek és családjának, vagy kisebb és nagyobb csoportoknak, akár házi kedvenceik társaságában is pihenési, nyaralási lehetőségeket. 2014 június hónapra 10%-os kedvezményt biztosítunk! Keressen minket!

 

Mini Magyarország, új látványosság Szarvason

Mini Magyarország

A Mini Magyarország makettpark Szarvas legújabb nevezetessége. A Szarvasi Arborétumban 2013-tól a növényritkaságok mellett néhány óra alatt az egész országot bebarangolhatjuk. Magyarország számos épített csodájának minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a régi Magyarország közepén, Szarvason.

Szarvas ősszel is csodálatos élményt nyújt

Szarvas ősszel

A város Békés megye nyugati kapuja, Magyarország ötödik legnagyobb állóvize a Körös egyik holtága mellett fekszik. A csodálatos táji környezetnek ezenkívül része még a világszerte híres Arborétum is. A város életét egész évben végigkövetik a különböző kulturális, hagyományőrző és sportrendezvények. Amennyiben kíváncsi az Alföld egyik gyöngyszemére, úgy látogasson el Szarvasra, hiszen itt mindent megtalál a megfelelő kikapcsolódáshoz.

Egyre izgalmasabbak a Szarvasi Szilvanapok

Szarvasi szilvanapok

Szarvas Város Önkormányzata és Cervinus Teatrum Művészeti Nonprofit Kft. szervezésében idén immár a XV. Szilvanap került megrendezésre. A tavalyi évhez hasonlóan a Tessedik Sámuel Múzeum előtti utcaszakasz, a Szent István Park, a Kossuth u. eleje, vagyis az Evangélikus Ó-Templom környéke megtelt vásározókkal, látogatókkal, itt kapott helyet a fesztiválsátor is. A Szent István Egyetem AB-PK karának udvara, Kölyök Szigetként működöt, ahol minden a gyermekekről és gyermekeknek szólt. A programot koncertek, bemutatók, könnyűzenei koncertek színesítették, a nyitónapon Rúzsa Magdi élő nagykoncertjét hallgathatták meg a Szarvasi Vízi Színházban.

Hármas-Körös környéki horgászlehetőségek

Szarvas, Hármas-Körös környéki horgászlehetőségek

A Hármas-Körös környéki horgászhelyek legendásak a horgásztársadalomban.  A Körös-vidék adottságaiban kétségtelenül horgász nagyhatalom. Lehetőségeiben is az lehetne, de ez egy másik történet. Annyi bizonyos, hogy e vidék a horgászat szerelmeseinek több száz kilométer élővizet kínál a pisztráng és pér szinttájak patakjaitól a paduc és márna szinttáj kisebb- és a dévér szinttáj jellegét mutató nagyobb méretű, mély folyókig.

Oldalak

Subscribe to Napsugárnyaraló RSS