Békésszentandrási események

Nyíregyházi utak 2018. A Nyírség Utazási Iroda indulási naptára

2018.12.29. - 2019.01.02.

Az egyre népszerûbb egynapos utak, egy kis szomszédolások területén is gazdagodtunk. Kínálatunkban megtalálhatók belföldi, külföldi utazások, egzotikus nyaralóutak, európai körutazások, városlátogatások, tengerparti nyaralások, üdülések, akciós, last minute ajánlatok, síutak, fürdõprogramok, tengeri hajóutak és még számtalan élmény. Tapasztalt, jól felkészült idegenvezetõkkel, korszerû, fiatal autóbuszokkal, tiszta, rendezett szálláshelyekkel várjuk útjainkra.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye » Nyíregyháza

Martonvásár Termelõi Vásár és Bolhapiac 2019

2019. január 12.

Martonvásáron havi egy alkalommal a megszokott, jó minõségû élelmiszerekkel és kézmûves termékekkel várjuk Önöket. A kínálatban szerepelnek friss tõkehúsok, füstölt és nyers készáruk,sajtok, mézek, gyümölcslevek, fûszernövények, palánták, zöldségek, gyümölcsök, kerámia- fa- és textiltárgyak! A kalácsos frissen sütött finomságokkal és jó hangulattal várja Önöket.

Fejér megye » Martonvásár

Szimfonikus est 2018. Szimfonikus hangverseny a Magyar Állami Operaház Zenekarával

2018. december 2.

Az Operát az Operából! sorozaton belül nem csupán koncertszerû operaelõadásokkal, balett-estekkel és gálamûsorral, hanem szimfonikus hangversenyekkel is készülünk Magyarország legrégebbi folyamatosan mûködõ zenei együttesével, a Magyar Állami Operaház Zenekarával. A hangverseny három részbõl áll, egy-egy Rossini opera nyitányból, egy szólóhangszeres versenybõl és egy szimfóniából.

Várkert Bazár idegenvezetés egyéneknek garantált idõpontokban, csoportoknak bejelentkezéssel

2018. december 1.

Tegyen egy sétát a Várkert Bazárban idegenvezetõnk kíséretében! A túra során megismerheti a hazai neoreneszánsz építészet egyik legszebb alkotásának, az Ybl Miklós által tervezett Várkert Bazárnak múltját és jelenét. Az idegenvezetés során az épület azon részei is bejárhatóak, amelyek a nagyközönség számára nem vagy csak részben látogathatók! Idegenvezetés igényelhetõ egyénileg, de csoportoknak is.

Pest megye » Budapest » I. kerület

REPUBLIC koncertek 2018

2018. december 8.

A Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes. „100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak`

Szilveszter Budapest 2018. Sztárvendégekkel várjuk a Marriott Hotel gyönyörû báltermében

2018. december 31.

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében! Látványos, fergeteges revü várja vendégeinket világslágerekkel és musicalrészletekkel. 4+1 fogásos Gálavacsora, egész éjjel korlátlan koktél- és töményital fogyasztás a koktélbárban, fantasztikus élõ zenei program, a Marriott Hotel üvegfalú báltermébõl pedig káprázatos a kilátás a budai várra. Ilyen ajánlat kizárólag nekünk van szilveszterre!

Pest megye » Budapest » VI. kerület

Karcagi programok 2018. Fesztiválok, rendezvények, események Karcagon

2018. november 28.

A település minden évben szeretettel várja a turistákat a hagyományõrzõ rendezvényeire, mint Kováts Mihály Emléknapokra, a híres Karcagi Birkafõzõ Fesztiválra, a Szent István napi kulturális programokra, a Lovasnapra és az országos hírû sportversenyekre, motoros találkozókra, háromévenként a Kunok Világtalálkozójára.

Jász-Nagykun-Szolnok megye » Karcag

Jótékonysági Mikulás Futás 2018 Budapest

2018. december 6.

Egy jótékony Mikulás-napi közösségi futásra hívunk mindenkit, kortól, nemtõl, futótudástól, futófelszereléstõl függetlenül. Olyan cél érdekében futunk, ami mindent felülír, és boldogan tûzzük a zászlónkra: segítsük a rászorulók gyerekeket és családokat és legyetek ti is pár kilométer erejéig a Mikulás segítõi!

Pest megye » Budapest » II. kerület

Pély Barna koncertek 2018 / 2019

2018. december 2. 17:00

Pély Barna már közel 20 éve a magyar könnyûzenei élet egyik sokszínû, és meghatározó alakja. Énekes-zeneszerzõként a nyitottság, és energikusság jellemzi, elõadásmódjában és munkáiban a blues, a soul, és a funk alapvetõ stílusjegyeit ötvözi.

Zalakarosi koncertek 2018

2018. december 9.

A fürdõváros egész évben várja vendégeit. Híres sztárok lépnek fel a zalakarosi programokon, legyen helyszín akár a fürdõ, akár egy szálloda, akár egy étterem. A szállodai koncertek is nyilvánosak, és látogathatók.

Zala megye » Zalakaros

Budapesti sétahajózás vacsorával vagy vacsora nélkül 19.00 és 22.00 órakor - JEGYVÁSÁRLÁS

2018. november 21. 19:00

Budapesti sétahajózás vacsorával programunk azon vendégeink számára készült, akik szívesen fogyasztanák el vacsorájukat romantikus hangulatban. A 2 órás hajókázás keretében egy kifogástalan svédasztalos meleg vacsorával várjuk. Hajókázásunk egy köszöntõ itallal kezdõdik, melyet nyáron légkondicionált, illetve télen fûtött hajóinkon szolgálunk fel Önnek. A köszöntõitalt követõen svédasztalunk különféle ínyencségekkel várja kedves vendégeit. A 19 órakor induló hajón élõzene is van! A programon vacsora nélkül is részt lehet venni. A jegyvásárlásnál kérjük figyelembe venni, hogy a vacsorára érkezõ vendégeket a hajón máshol látjuk vendégül, mint azokat a vendégeket, akik nem kértek vacsorát a jegyhez. Ezért több résztvevõ esetén javasoljuk azonos jegytípus megvásárlását, hogy vendégeink egy helyre kerüljenek. Találkozás a program kezdete elõtt 30 perccel a Duna Palotánál, ahonnan egy pár perces sétával és hostess kísérettel jutnak el vendégeink a hajóhoz.

Pest megye » Budapest » V. kerület

Szilveszteri program Budapest 2018. Köszöntsük az újévet zenével és tánccal hajóinkon! JEGYVÁSÁRLÁS

2018. december 31. 19:00

Szilveszter esti programunk hajóinkon kerül megrendezésre, a hangulatot a díjnyertes Hungária Zenekar és Népi együttes biztosítja. A táncos elõadás lehetõséget nyújt arra, hogy belátást nyerjen Magyarország népzenei múltjába a zenén, a táncon és a ruhaviseleten keresztül. A magyar kultúra mellett különbözõ nemzetiségû emberek társaságában fogja ünnepelni ezt a feledhetetlen estét.

Pest megye » Budapest » V. kerület

Oldalak