Békésszentandrási események

Mûvészeti filmek a Várkert Bazárban

2019. február 23. 16:00

Szerda és szombat délutánonként izgalmas mûvészeti filmek által élõvé válnak, személyes közelségbe kerülnek híres nagy alkotók és mûvészeti szentélyek. A Várkert Bazár Testõrpalotájának korszerû és igényes vetítõterme minõségi moziélményt nyújt.

Pest megye » Budapest » I. kerület

Valentin-napi élmény, éjszakai kivilágítás szerelmeseknek

2019. február 16 - 17.

Töltsetek nálunk egy szerelmes délutánt, legyen ez a Valentin-nap egy felejthetetlen élmény mindkettõtöknek! Ne feledjétek, hogy 17:00 órától félóránként tíz percig éjszakai kivilágítás fényeiben pompázik a terepasztal. Ne hagyjátok ki ezt a varázslatos élményt!

TerraPlaza 2019 Budapest. Nemzetközi egzotikus állat kiállítás és vásár

2019. február 17.

Egzotikus állat kiállítás és vásár, mely nem csak Közép-Európa egyik legnagyobb terrarisztikai és akvarisztikai rendezvénye, hanem közönségtalálkozó és egy életforma is egyben. Száz válogatott nemzetközi kiállító és több ezer látogató emeli a TerraPlaza-t Magyarország piacvezetõ kisállat expójává évente 4 alkalommal Budapesten.

Pest megye » Budapest » IX. kerület

Kecskeméti Veteránbörze 2019. Autó-, Motor- és Alkatrész Börze

2019. február 23.

A kecskeméti Szent László körúti vásártéren – a Gokart pálya melletti területen január, február, november és december kivételével minden hónap 4. szombatján Veterán Autó- és Motor- Alkatrész Börzét tartunk. Várjuk az oldtimerek tulajdonosait és a ritkaságok iránt érdeklõdõket, valamint a régi gépjármûveikhez alkatrészt keresõket. A helyszínen ugyanebben az idõpontban kisállatvásárt is tartunk. Minden kedves érdeklõdõt szeretettel várunk! Belépõdíj vásárlóknak gyalogosan ingyenes.

Bács-Kiskun megye » Kecskemét

Népi játékok gyerekeknek, családi hétvége a Katica Tanya Élményközpontban élményekkel, kalandokkal

2019. március 9 - 10.

Játsszunk együtt a Katica Tanyán 2019. március második hétvégéjén! Programjaink: tréfás népi játékok, golyó labirintus, mancsozás, karikázás, Kapd el a diót!, patkó próba. Az Élményközpont több tucat játszó alkalmatosságot, állatsimogatót, mintegy 100 háziállatot és több, Magyarországon egyedülálló attrakciót foglal magába. Ezek közül ki kell emelnünk Közép-Európa legnagyobb fûthetõ, fedett csúszdaparkját és játszóbirodalmát, Európa legnagyobb fa labirintusát és a Dunántúl leghosszabb lecsúszóját! Az Élményközpontunk meglátogatása számos olyan élménnyel tehet gazdagabbá, amelyet együttesen máshol nehéz lenne megszerezni, megtapasztalni! Az egész családnak kellemes kikapcsolódást nyújtunk kortól függetlenül!

Somogy megye » Patca

Kiskunmajsa fürdõ programok 2019

2019. február 9.

A Jonathermal Gyógyfürdõ, Élményfürdõ, Wellness fürdõ és Csúszdapark egész évben a hét minden napján várja fürdõzni vágyó vendégeit Kiskunmajsán, pénteken és szombaton pedig éjszakai fürdõzésre van lehetõség. Az év jeles napjain változatos programok várják az érdeklõdõket.

Bács-Kiskun megye » Kiskunmajsa

Éjszakai fürdõzés Kiskunmajsán minden szombaton a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdõben

2019. február 9.

Éjszakai fürdõzés minden szombaton este 19:30-tól, a nyári szezonban 20:00 órától 24.00-ig a Jonathermál Gyógy- és Élményfürdõben. A szombati fürdõzéseken változatos programokkal is várjuk a fürdõzõinket. Az éjszakai fürdõzéshez szállás is foglalható a fürdõhöz tartozó szálláshelyeinken.

Bács-Kiskun megye » Kiskunmajsa

Valentin napi fürdõzés és gyertyafényes vacsora a Jonathermálban, Valentin napi hétvége Kiskunmajsán

2019. február 15 - 17.

Valentin napi hétvége wellness fürdõzéssel a Jonathermálban - 2019. február 15-17. között romantikus wellness hétvégére várjuk a szerelmeseket Kiskunmajsára. Csomagunk élõzenés gyertyafényes vacsorát, pezsgõ bekészítést, reggelit, 2 napi fürdõbelépõt, masszázst és éjszakai fürdõzési lehetõséget tartalmaz.

Bács-Kiskun megye » Kiskunmajsa

Szegedi Közéleti Kávéház programok 2019

2019. február 1 - 28.

A Közéleti Kávéház intézményét Szegedi Irodalmi Kávéház néven a TIT Szeged Városi Szervezete alapította alapította 1984-ben. Dr. Szondi Ildikó 1985 óta szerkesztõje az esteknek, amelyek müködése feltételei biztosítására létrehozta 1989-ben a Szegedi Közéleti Kávéházi Esték Alapítványt. A Kuratórium elnöke Szeged város volt polgármestere, Dr. Szalay István matematikus, aki rendszeresen beszélgetõtársként is közremüködik az esteken, sok más szegedi, vagy Szegeden vendégeskedõ mellett.

Csongrád megye » Szeged

Ásványúrák 2019. Ásványgyûjtés túrák a Mátra Ásványház szervezésében

2019. március 3.

Az ásványgyûjtés a természet iránt érdeklõdõ felnõtteknek és gyerekeknek egyaránt érdekes szórakozás. Ásványgyûjtõ túráinkat a meghirdetett idõpontokban indítjuk, de 10 fõ feletti csoportok esetén kérés szerinti idõpontokban is indítunk gyûjtõ utakat. Az ásványgyûjtésnél fontos, hogy megfelelõ ismeretek és védõfelszerelés birtokában vágjunk neki a kalandnak. Fontos, hogy a túrákra olyan ruhát vegyünk fel, amit nem sajnálunk összepiszkítani, elszakítani és mivel sokszor guggolva folyik a gyûjtés, a ruha ilyen helyzetben is fedje a derekat.

Valentin-napi programok Budapest 2019. Sisi szívügyei vezetett séta a Várkert Bazárban

2019. február 9.

A február a szerelem hónapja a Várkert Bazárban is! Valentin-nap alkalmából Erzsébet királyné szíve legrejtettebb titkai nyomába eredünk: vajon kihez vagy mihez vonzódott szenvedélyesen a világ legszebb uralkodónõje? Milyen gyermek, édesanya, feleség, barát és barátnõ volt Sisi? Hogyan élte meg Rudolf trónörökös elvesztését, vagy a Ferenc Józseffel kötött, egyre boldogtalanabbá váló házasságát? Az elmagányosodó, önmagát a verseiben Sirálynak vagy Titániának nevezõ Sisi valóban gyengéd érzelmeket táplált Andrássy Gyula gróf iránt, és tényleg szívügye volt Magyarország és a magyarság?

Pest megye » Budapest » I. kerület

Rejtélyes történelem, mûvelõdéstörténeti elõadások a Várkert Bazárban

2019. február 28.

Rejtélyes Történelem címû mûvelõdéstörténeti-irodalmi sorozatunkban minden hónap utolsó csütörtökén olyan titkokra, talányokra derül fény, amelyek régóta foglalkoztatják a történészeket és a közvéleményt. Az esteken a magyar- és a világtörténelem rejtélyeirõl Csorba László történész beszélget meghívott vendégeivel, a témák kiemelkedõ szakértõivel.

Pest megye » Budapest » I. kerület

Tárlatvezetés Budapesten a Várkert Bazárban az Új világ született állandó kiállításon

2019. február 16.

Kereken száz esztendeje ért véget az I. világháború. Tárlatunk, az Új világ született színes-szagos, interaktív formában mutatja be a múlt század elejének eme roppant érdekes és izgalmas idõszakába. Tárlatvezetõjük Bakó Bálint történész, aki elkalauzolja Önöket a nyugati front mocsaraitól az élethûen rekonstruált lövészárok mélyéig.

Pest megye » Budapest » I. kerület

Várkert Bazár koncertek 2019

2019. február 16.

A Várkert Bazár a fõváros különleges ékszerdoboza, ahol mûvészet és természet együtt, egymást kiegészítve él. Olyan egyedülálló építészeti alkotás, amely egyidejûleg képes történelmi, kulturális és természet közeli élményt nyújtani, és így a szórakozás, kikapcsolódás és mûvelõdés színterévé válni. A Várkert Bazár területén múlt és jelen, klasszikus és modern, kultúra és szórakozás elragadó harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb koncertek befogadó tereként mûködjön.

Pest megye » Budapest » I. kerület

Oldalak