Békésszentandrási események

Kanizsai Kulturális Központ programok 2018

2018. augusztus 15.

Nagykanizsai programok, fesztiválok és kulturális rendezvények. Változatos kulturális programokkal várja vendégeit a Kanizsai Kulturális Központ mind az öt intézménye egész évben Nagykanizsán. A Kanizsai Kulturális Központ közmûvelõdési területen Nagykanizsa meghatározó szerepû, a város és térsége legnagyobb közmûvelõdési intézménye. Három tagintézménnyel rendelkezik: Hevesi Sándor Mûvelõdési Központ, Móricz Zsigmond Mûvelõdési Ház, Medgyaszay Ház.

Zala megye » Nagykanizsa

Roxínház elõadások 2018 Kaposvár

2018. augusztus 20.

A Kaposvári Roxínház 2000 õszén alakult azzal a céllal, hogy a kaposvári és a környékbeli fiatalok megismerkedhessenek a zene, tánc és a színház világával, közremûködésükkel zenés darabokat mutassunk be. Repertoárunkból a komplett színházi elõadásokon kívül félórás musicalválogatástól a két órás operett és musical-estig vállalunk fellépéseket.

Somogy megye » Kaposvár

Szilvanap Szilvásvárad 2018

2018. szeptember 8.

Szilvából készült nemes italok és ételek, különbözõ programok és fellépõk várják Önöket a XVII. Szilva Napon Szilvásváradon. Látogasson el 2018. szeptember 8-án Szilvásváradra és kóstolja meg a szilvából készült ételeket és italokat és töltsön el egy kellemes napot a festõi Szalajka-völgyben.

Heves megye » Szilvásvárad

Budapest Bár koncert Balatonakaliban a Szabadtéri Színpadon

2018. augusztus 18. 20:30

Már jó elõre lehet készülõdni az `Akali Bor és Zene Fesztivál` keretében fellépõ nagyszerû Budapest Bár zenekar koncertjére. Településünkön köszönthetjük majd Behumi Dórit, Frenket, Keleti Andrást, Szûcs Krisztiánt és Kiss Tibit is! Budapest Bár koncert Balatonakaliban 2018 augusztus 18-án szombaton! A koncert szabadtéri.

Veszprém megye » Balatonakali

Summerfest Tököl 2018. Nemzetközi Folklórfesztivál és Népmûvészeti Vásár

2018. augusztus 13 - 20.

Nemzetközi folklórfesztivál és népmûvészeti kirakodóvásár öt kontinens mintegy 20-22 országának részvételével., Summerfest Tökölön 2018. augusztus 12 és 21 között. A fõ programok - a néptánc és a népzene, kiállítások, színházi elõadások, dzsessz, világzenei és komolyzenei koncertek valamint színházi, utcaszínházi elõadások.

Pest megye » Tököl

Nemzetközi Oldalkocsis Találkozó és Oldalkocsis Cross Verseny-bemutató 2018 2018

2018. augusztus 9 - 11.

5. Jubileumi Nemzetközi Oldalkocsis Találkozónkat nem is ünnepelhetnénk méltóbban, mint egy igazi motorsport unikummal, az elsõ Nemzetközi Oldalkocsis Crossversennyel Magyarországon. Koncertek, túrák, kiállítások, versenyek és még sok sok érdekesség több ezer résztvevõvel 20 országból!

Bács-Kiskun megye » Kiskunfélegyháza

Retro Strandfesztivál 2018 Hatvan

2018. augusztus 11.

Napközben felfújható, extrém, vidámparki, party- és sportjátékokat próbálhattok ki, este pedig a Kókusz Diszkó eget rengetõ bulija várja szórakozni vágyóakat.

Heves megye » Hatvan

REPUBLIC koncertek 2018

2018. augusztus 3.

A Republic 1990-ben alakult EMeRTon-díjas magyar rockegyüttes. „100 százalékban MAGYAR TERMÉK - magyaroktól, magyaroknak`

Komlóért Expo 2018

2018.08.31. - 09.02.

A Komlóért Expo 20. éve a város vezetésének támogatásával kerül megrendezésre 2018. augusztus 30. - szeptember 2. között a Komlói Városi Sportközpontban. Az idén jubileumát ünneplõ rendezvény nagy népszerûségnek örvend a térségben és Baranya megyében. A kiállítás és vásár célja a közösségépítés mellett, a helyi és a régiós vállalkozások népszerûsítésének megfelelõ színtér biztosítása. A évrõl évre közel 10.000 látogatót vonzó Komlóért Expo-n a környezõ és Komló járás települései lehetõséget kapnak a bemutatkozásra, valamint vállalkozások, szolgáltatók, közüzemek, és a városban és a régióban mûködõ hatóságok, pénzintézetek, kézmûvesek széles köre is képviselteti magát.

Baranya megye » Komló

Harsányi Szürkemarha Fesztivál 2018

2018. augusztus 11.

Minden év augusztusának második szombatján rendezik meg a Harsányi Szürkemarha Fesztivált. A nagyszabású rendezvény az ország egyik új, de mégis kivételes népszerûségnek örvendõ gasztronómiai és kulturális seregszemléje, melyre több mint tízezren látogatnak el az ország minden tájáról.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye » Harsány

Anna and the Barbies koncertek 2018

2018. július 26.

2018-ban sem marad senki zúzás nélkül! Február 17-én egy teltházas, falrázó farsanggal robbantotta be az új szezont az Anna and the Barbies az Akváriumban, ahol arc nem maradt különleges neon törzsi festés nélkül, szív pedig ritmus nélkül! Aztán a banda újra nyakába vette és veszi a városokat, falvakat, rejtett közösségeket, mindenhol jólesõ bunkert építve rockból és dalból. Nagyvárad, Eger, Kiskunfélegyháza, Szombathely, hogy csak egy párat említsek, és a lista csak bõvül. Jól bejáratott és új helyek egyaránt rettegjetek!

Szentlõrinci Gazdanapok 2018. Mezõgazdasági szakkiállítás és vásár

2018. augusztus 10 - 12.

Jubileumához érkezett a Szentlõrinci Gazdanapok mezõgazdasági és élelmiszeripari vásár, idén huszonötödik alkalommal rendezik meg 2018. augusztus 10. és 12. között. Mára az ország harmadik legnagyobb agrárvásárává nõtte ki magát, s programjainak sorában egyaránt megtalálhatók a könnyed kikapcsolódást garantálók ugyanúgy, mint a termelõknek szólók.

Baranya megye » Szentlõrinc

Oldalak